Altay’ın ilk ziyareti Dörtyol MHP’ye

Altay’ın ilk ziyareti Dörtyol MHP’ye

ABONE OL
7 Ocak 2023 09:46
Altay’ın ilk ziyareti Dörtyol MHP’ye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı olarak atanan Mehmet Fevzi Altay, ilk ilçe ziyaretini Dörtyol’a gerçekleştirdi.

MHP Dörtyol İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Ömer Oğuz Uçar’ın ilk gününde yanında olan Altay, ayrıca önceki ilçe başkanı İlyas Berik’in de İl yönetiminde olacağını kaydetti. Programda Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner de hazır bulundu.

UÇAR’DAN BAHÇELİ VE ALTAY’A TEŞEKKÜR

Dörtyol MHP İlçe Başkanı olarak atanan Uçar, kendisine ilk gününde destek olan herkese teşekkür etti. Başkan Uçar yaptığı konuşmada ;”Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol ilçe Başkanı olarak göreve başlamış bulunuyorum. Şahsımı bu göreve layık gören hareketimizin lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih yalçın hocamıza, Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı’ya MHP Hatay İl Başkanımız Mehmet Fevzi Altay başkanımıza ve Dörtyol’da bugüne kadar partimize hizmet eden bundan sonra da il yönetiminde davamıza hizmet etmeye devam edecek olan kıymetli İlçe Başkanımız İlyas BERİK’e teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bundan sonra bir ve beraber olarak partimizi ve davamızı ileriyi taşımak adına bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli