Erten Elektronik
Erten Elektronik
ALTINÖZ: HATAY’A “YENİDEN REFAH” GELECEK

ALTINÖZ: HATAY’A “YENİDEN REFAH” GELECEK

ABONE OL
1 Şubat 2024 16:35
ALTINÖZ: HATAY’A “YENİDEN REFAH” GELECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde yeni anlayışla çıktıkları yolda Hatay’a yeniden refah getireceklerini kaydetti.

Türkiye’ye refah getiren, 7’den 77’ye tüm vatandaşları bolluk ve bereketle buluşturan Necmettin Erbakan’ın yolundan gittiklerini kaydeden Altınöz, Hatay’da gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacaklarını ve projelerini tüm vatandaşlara aktarmaya devam edeceklerini belirtti.

YENİDEN REFAH 31 MART’A HAZIR

Antakya başta olmak üzere tüm ilçelerde yapılandıklarını, seçime hazır olduklarını ifade eden Altınöz, Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlere tam olarak hazır gireceğini kaydetti. Seçim öncesinde Hatay İl Divan Toplantısının 750 kişinin katılımıyla adeta gövde gösterisi şeklinde geçtiğini sözlerine ekleyen Altınöz, salonu hınca hınç dolduran refah özlemi içinde olan yüzlerce gönüldaşına teşekkür etti.

BU SEFER HATAY TAMAM İNŞALLAH

Altınöz, Hatay genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamasında, “31 Mart bu talihsiz memleketin siyasi tarihi açısından bir milat olacak. Miadı dolmuş her şey, herkes tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacak. Yeni bir dönem başlıyor. Bu anlayışla Hatay İl Divan Toplantımızı Antakya ilçemizde Bölge sorumlumuz İsmail Ahmet Polat Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak’ın riyasetinde 750 kişi katılımıyla icra ettik. Yerel Seçim öncesi verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Teşkilatımızla hemhal olduk, dertlerini dinledik, her birinin gözünde Milli Görüş’ün efsane belediyeciliğini Hataylı hemşerilerimizle buluşturma istek ve azmini gördük. Kendi derdine düşüp milletin derdine sırtını çevirenler gidecek; boşvermişlik Ahlaklı Belediyecilik ile bitecek. Biz tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz, verdiğimiz sözü de ne pahasına olursa olsun tutacağız. Bu sefer onun bunun dediği değil Hatay’ın dediği, onun bunun adayı değil Hatay’ın adayı başkan olacak. Tüm Hataylıları şehirlerine sahip çıkmaya çağırıyorum. Yeniden Refah Partisi ile bu sefer Hatay tamam inşallah” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli