Altınözü HEM, Avrupalı eğitimcileri ağırladı

Altınözü HEM, Avrupalı eğitimcileri ağırladı

ABONE OL
19 Ekim 2022 10:26
Altınözü HEM, Avrupalı eğitimcileri ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Halk Eğitimi Merkezi, Erasmusplus K 210 ADU Projesi kapsamında Litvanya, Polonya, İtalya ve Portekiz Azor Adaları’ndan gelen misafirleri Altınözü’nde ağırladı.

Proje kapsamında gelen misafirlerle yakından ilgilenen Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenlerinden Rezan Ezer, yetişkin eğitimi üzerine karşılıklı deneyimlerin paylaşıldığı projenin amacından söz etti. Rezan Ezer, “Bu proje ile yetişkin eğitimi üzerine karşılıklı deneyimleri paylaşarak adından da anlaşılacağı gibi çeşitlilikler içinde gelişim sağlamak amaçlanıyor. Litvanya, Polonya, İtalya ve Portekiz Azor Adaları’ndan gelen misafirlerimizi kurumumuzda ağırladık. Kurumumuzda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ” dedi.

ALTINÖZÜ’NE HAYRAN KALDILAR

Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, Erasmusplus K 210 ADU Projesi kapsamında, Altınözü Halk Eğitimi Merkezi’nde ağırladıkları misafirlere kurumu gezdirerek kursiyerler ile tanıştırdı.

Dikiş nakış kursunun gerçekleştiği odayı gezen ve kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen misafirler, daha sonra dil kursunu gezerek gerçekleşen derse katıldılar. Müdür Doğruca, bu gibi projelerin her zaman destekçisi olduğunu ve içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Erasmusplus K 210 ADU Projesi kapsamında Litvanya, Polonya, İtalya ve Portekiz Azor Adaları’ndan gelen misafirler gerçekleştirilen gezi sonrasında Altınözü’ne hayran kaldıklarını belirterek, Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca ’ya ve Rezan Ezer’e göstermiş oldukları misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli