Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede doğup büyüyen ve Kütahya Altıntaş İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Hüseyin Bozoğlan’ı makamında ağırladı.
İlçeye bağlı Türkmenmezrası Mahalle muhtarı Zeynettin Bozoğlan’ın da oğlu olan genç kaymakam, Başkan Sarı’yı ilçeye yaptığı katkılardan dolayı kutladı. Altınözü’nün adını Türkiye’de daha sık duyduklarını ve bunun kendisi için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Kaymakam Bozoğlan, misafirperverliğinden dolayı Başkan Sarı’ya teşekkürlerini sundu.
SARI: HEDEFİMİZ DAHA GÜZEL BİR ALTINÖZÜ
Nezaket ziyaretinden dolayı Kaymakam Bozoğlan’a, babası Zeynettin Bozoğlan’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Sarı, tek hedeflerinin Altınözü’nün daha güzel bir kent haline gelmesi olduğunu vurguladı.
GENEL
21 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47846 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8538 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8148 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7259 kez okundu