“Altınözü’nde 1. Altınözü Kitap Fuarı açıldı”

“Altınözü’nde 1. Altınözü Kitap Fuarı açıldı”

ABONE OL
31 Mayıs 2022 09:51
“Altınözü’nde 1. Altınözü Kitap Fuarı açıldı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü’nde kültürel faaliyetlerin artmasını amaçlayan Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın çabalarıyla 1. Altınözü Kitap Fuarı’nın açılışı yoğun bir programla gerçekleştirildi.

Altınözü Kaymakamlığı himayesinde Altınözü Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Altınözü Kitap Fuarı görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Açılış törenine Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Bekar Eren, Altınözü İlçe Protokolü, yazarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

SARI: TÜM VATANDAŞLARI FUARA VE İLÇEMİZE BEKLİYORUM

1. Altınözü Kitap Fuarı’nın açılışında bir konuşma yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, değişen ve güzelleşen Altınözü ilçesini sadece zeytin, zeytinyağı, gastronomi ve turizm alanında değil kültür-sanat alanında da önemli bir yere getirmeyi planladıklarını ifade etti.

İlçede açılan ilk kitap fuarının kendisini çok heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Sarı, tüm vatandaşları imza ve söyleşi etkinlerine katılmaya davet etti.

SİNAN YAĞMUR’LA İMZA VE SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Açılışın ardından protokol üyeleri fuar alanını gezdi. Daha sonra Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda yazar Sinan Yağmur’un imza ve söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Altınözü’nde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Yağmur, kitap fuarının açılmasında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.


Kitap fuarı 5 Haziran Pazar gününe kadar saat 10.00 ile 22.00 arası Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında sizlerle buluşmaya devam edecek.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli