Altınözü’nde 5 mahalleye halı saha kazandırıldı

Altınözü’nde 5 mahalleye halı saha kazandırıldı

ABONE OL
17 Haziran 2022 11:13
Altınözü’nde 5 mahalleye halı saha kazandırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimlerinin ardından ilçeye 5 adet halı saha kazandırıldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Alakent Mahallesi’nde açılışı yapılan halı sahanın ardından Enek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha da hizmete açıldı.  Kıyıgören, Mayadalı ve Sarıbük Mahallesi’nde de halı saha açılışı gerçekleştirecek.

SARI: MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Enek Mahallesi’nde yapılan açılışta konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Enek Mahallesi’nde böyle bir tesisi kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Enek Mahallesi’nin Altınözü Belediyesi’nden talebi olduğunu ve bunun farkında olduklarını ifade eden Başkan Sarı, ilerleyen süreçte tüm beklentileri karşılayacaklarını söyledi.

Başkan Sarı, açılışla ilgili yaptığı açıklamada,  “En değerlilerimiz, gençlerimize hayırlı olsun. Belediyemiz ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile yapımını tamamladığımız Enek Mahallesi Halı Saha’nın açılışını Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Onur Durna, ilçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Güner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ahmet Zümre, Meclis üyelerimiz, Mahalle muhtarlarımız, teşkilatımız, vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Halı sahayı tamamlayıp tatil öncesi sevgili öğrencilerimize Karne hediyesi olarak hizmetlerine sunduk. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli