Erten Elektronik
Erten Elektronik
ALTINÖZÜ’NDE KIR ÇİÇEKLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

ALTINÖZÜ’NDE KIR ÇİÇEKLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

ABONE OL
18 Mayıs 2024 17:21
ALTINÖZÜ’NDE KIR ÇİÇEKLERİ PİKNİKTE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valiliği himayeleri, Altınözü Kaymakamlığı ev sahipliği ve Altınözü Belediyesi’nin katkılarıyla yetim ve öksüz çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Hatay Valiliği’nin “Yüreğimizdeki Işık” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe 400 öksüz ve yetim çocuk katıldı. İlçeye bağlı Akdarı Mahallesi’nde bulunan Şeyh Mikdat Mevkii’nde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar palyaço ve çizgi kahraman kostümlü gençlerle doyasıya eğlendi. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin renklendirdiği etkinliklerde yüzlerce çocuk oyunlar oynadı. Programa Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve eşi Gökçe Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sercan Demir, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tolga Alkan, ilçe protokolü ve yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

ÇOCUKLAR ÇALAN MÜZİKLERLE DOYASIYA EĞLENDİ

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin hazırladığı programda çalan müziklerle çocuklar doyasıya eğlendi. Yüz boyama, balon dağıtımı, yemek ikramı gibi aktivitelerin yer aldığı program Kuran tilaveti ve dua ile başladı. Ardından çocuklar çalan müziklerle eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların etkinliğinde ilçe protokolü de katıldı ve renkli anlar yaşandı. Program sonunda tüm çocuklar programı düzenleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Sert’e ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkürlerini sundular.

SARI: ÇOCUKLARIMIZLA BİR ARAYA GELMEK BİZİ MUTLU ETTİ

Programla ilgili açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı; “Hatay Valiliğimiz tarafından başlatılan “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından Akdarı Mahallesi Mesire Alanında düzenlenen “Kır Çiçekleri ile Piknikte Buluşuyoruz” etkinliğine Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert ve kurum amirlerimizle birlikte kıymetli yavrularımızla bir araya geldik. Onlarla çok güzel vakit geçirmek, küçük kalplere bir nebzede olsa dokunabilmek bizim en büyük mutluluk kaynağımız oldu” dedi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli