Erten Elektronik
Erten Elektronik
ALTINÖZÜ’NDE ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

ALTINÖZÜ’NDE ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

ABONE OL
16 Haziran 2023 20:58
ALTINÖZÜ’NDE ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin etkilenen Hatay’ın Altınözü ilçesindeki öğrenciler karnelerini aldı.

Depremin ardından 27 Mart’ta okulların açıldığı Altınözü’nde öğrenciler karnelerini depremde şehit olan öğretmenlerini anarak aldı.

Altınözü İlkokulu’nda düzenlenen karne program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Altınözü İlkokulu Müdürü Mehmet Sürmelioğlu’nun açılış konuşması ile karne programı devam etti.

Müdür Sürmelioğlu 2022-2023 eğitim öğretim yılını 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından kısa süre eğitime ara vererek tamamladıklarını belirterek, “6 Şubat asrın felaketinden sonra ara verilen eğitim öğretime yaralarımızı hızlıca sararak tekrardan başladık. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yıl sonu hedeflerimize elimizdeki imkan ölçüsünde ulaştığımıza inanıyorum” dedi.

Altınözü İlkokulu öğrencileri Mehmet Efe Çirkin, Atatürk Gülümsedim Öğretmenim şiirini ve Emine Alkan, Canım Öğretmenim şiirini okudu. 

Öğrencilerin hazırladığı 6 Şubat asrın felaketinde şehit olan öğretmenleri anma gösterisi ise duygu dolu dakikalara sahne oldu.

Programın sonunda ise öğrenciler Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü İlçe Belediye Başkan Vekili Kayhan Kaplan, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Onur Durna, Altınözü Müftüsü Yahya Okşar ve ilçe protokolünden karneleri ile ödüllerini aldılar.

En az 10 karakter gerekli