“Altınözü’nde Tuğçe Kandemir rüzgârı esti”

“Altınözü’nde Tuğçe Kandemir rüzgârı esti”

ABONE OL
25 Ekim 2022 19:12
“Altınözü’nde Tuğçe Kandemir rüzgârı esti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından bu sene 6.’ncısı düzenlenen Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir sevenleri ile buluştu.

Konser alanını dolduran vatandaşlar, geç saatlere kadar Tuğçe Kandemir şarkıları ile keyifli saatler geçirdi. Tuğçe Kandemir’e, vatandaşlara yaşattığı keyifli dakikalar dolayısıyla teşekkür eden Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, ” İlçemize hoş geldiniz. 6. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisi bizi şarkılarıyla 90’lara götürdü. Çok güzel şarkılar söyledi. Festivalimizin ilçemize güzellikler kaymasını diliyorum” dedi.

KONSER COŞKULU DAKİKALARA SAHNE OLDU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konser alanında yaptığı konuşmada, “Bugün burada bizlerin yanında olan, siz değerli hemşerilerimize unutulmaz anlar yaşatan Tuğçe Kandemir’e çok teşekkür ederiz. Festivalimiz boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışan Altınözü Belediyesi personellerimize, Altınözü Kaymakamlığı personellerimize, kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ve personellerine sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ederim.

6.sını düzenlediğimiz festivalimizin ilçemize güzellikler katması temennisindeyiz. İyi eğlenceler “dedi. Konser de sahne alan Tuğçe Kandemir, 6. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek sevenlerine şarkıları ile unutulmaz dakikalar yaşattı.

En az 10 karakter gerekli