“Antakya AK Gençlik öğretmenleri unutmadı”

“Antakya AK Gençlik öğretmenleri unutmadı”

ABONE OL
27 Kasım 2022 21:30
“Antakya AK Gençlik öğretmenleri unutmadı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR
AK Parti’nin Hatay’daki geleceği olan Antakya AK Parti İlçe Gençlik Kolları yönetimi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ziyaret ederek çiçek verdi.

AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz ve beraberindeki partililer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmeleri ziyaret edip çiçek takdimiyle birlikte Öğretmenler Gününü kutladılar.


YAVUZ: ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR
Öğretmenlere çiçek veren AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, “İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini istedik. Öğretmenler Günü, bu fedakâr öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir.


Çocuklarımızın sadece dersleriyle değil, dertleriyle de ilgilenen, her konuda onlara yardımcı olan ve yönlendiren öğretmenlerimizin yaptığı bu iş, anne ve babaların emeği kadar kutsaldır. Çok şükür mevcut hükümetimiz tarafından ilçemize eğitim konusunda tarihi hizmetler yapılmıştır. Yakın zamanda da Milli Eğitim Bakanımız, Hatay’a 42 yeni okul yapılacağını açıkladı. Bizlere bu eserleri kazandıran herkese çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizin en ücra köşelerine kadar mesleklerini ifa ederken vatanımıza, milletimize ve devletimize sevdalı, fikren, ilmen, bedenen kuvvetli ve toplumumuza faydalı bireyler yetiştiren eğitmenlerimiz hiç şüphesiz her türlü takdiri hak etmektedirler. İstikbalimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize minnettarız. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, geleceğimizin mimarı olan, ilçemizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.
Öğretmenler de ince düşüncelerinden dolayı AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz’a ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.


ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Karkamış’ta hain saldırı sonucu şehit olan Öğretmenimiz Ayşenur Kalkan başta olmak üzere tüm Şehit Öğretmenler adına Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birimi tarafından lokma dağıtımında bulundu. Lokma dağıtımı esnasında kısa bir açıklama yapan AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, emeği geçen yol arkadaşlarına teşekkür ederken, şehit öğretmenleri bir kez daha rahmetle andı.

En az 10 karakter gerekli