ANTAKYA BELEDİYESİ GAYRETLE ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ GAYRETLE ÇALIŞIYOR

ABONE OL
2 Haziran 2023 14:05
ANTAKYA BELEDİYESİ GAYRETLE ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olan 7.8 ve artçılarında tarihinin en büyük yıkımlarından biri yaşanan Antakya’da şehri yeniden ayağa kaldırma çalışmaları sürüyor.

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana aralıksız olarak sahada olan Antakya Belediyesi hemşerilerinin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra şehrin fiziki şartlarını da iyileştirmeye gayret gösteriyor.

DEVLETİMİZ MİLLETİNİN YANINDA

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Şehrimizde yaşanan asrın felaketinin sonrasında vatandaşlarımızın barınma, gıda, su gibi temel ihtiyaçlarının giderilmesinde yaptığımız desteklerin ardından şehrin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de gayret gösteriyoruz.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın zorunlu yaşam alanı olan konteyner kentlerimizin çevrelerinde ve bağlantı yollarımızda beton asfalt çalışmaları yaparak ulaşım kolaylığı sağlıyoruz.

Depremde en büyük yıkımı yaşayan ve en çok kaybı veren Antakya’mızı yeniden inşa etmek için devletimiz ilk günden itibaren milletinin yanında. Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldırmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”

En az 10 karakter gerekli