Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem felaketinin izlerini silmek ve daha yaşanabilir bir Antakya için çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.
Depremin ilk günlerinden bu yana sahadan hiç kopmayan, sürekli vatandaşların yanında olan Başkan Yılmaz, ekipleri de 95 mahalle ve 40’ı aşkın konteyner kent çevresine seferber ederek çalışmalara ara verilmemesini sağlıyor. Başkan Yılmaz’ın direktifleri ile Altınçay Mahallesi 1. Etap TOKİ çevresinde temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR
Başkan Yılmaz, Antakya’yı her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda durmadan çalışan fedakar personellere teşekkür etti. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Antakya Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız. Tüm imkanlarımızla halkımızın her tür ihtiyacı için görevimizin başındayız. Antakya ve Antakyalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Antakya’yı hep birlikte inşa edip, kentimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Çalışmalarda büyük emekleri olan fedakar personellerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Çalışmalardan çok memnun olan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz başta olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ettiler.
GENEL
25 Ekim 2025KÖŞE YAZILARI
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47684 kez okundu
3
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8084 kez okundu
4
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
7833 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7197 kez okundu