Erten Elektronik
Erten Elektronik
ANTAKYA BELEDİYESİ SELİN İZLERİNİ SİLDİ

ANTAKYA BELEDİYESİ SELİN İZLERİNİ SİLDİ

ABONE OL
27 Mayıs 2024 22:30
ANTAKYA BELEDİYESİ SELİN İZLERİNİ SİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şehirde yaşanan yoğun yağışlar ve sel suları nedeniyle kapanan Kavaslı Alt Geçidi’ndeki çalışmaları inceledi.

Başkan Yapar, şiddetli yağışlardan etkilenen Kavaslı Alt Geçidi’nde sabahın ilk saatlerinden itibaren Belediye ekiplerinin su tahliye çalışmasının ardından temizlik çalışması gerçekleştirdiğini belirtti. Yağışlara yerinde ve hızlı müdahale etmek için ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirtti. Antakya’nın dört bir köşesinde selin izlerini silmek için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Yapar, Belediye olarak her an sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

UZUN ÇARŞI’DA SU TAHLİYE, TEMİZLİK VE ONARIM ÇALIŞMALARI

Başkan Yapar’ın talimatlarıyla Antakya Belediyesi ekipleri şiddetli yağışlardan etkilenen Uzun Çarşı’da temizlik ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Belediye ekiplerinin şiddetli yağışlar nedeniyle Uzun Çarşı’da tıkanan ızgara ve mazgalları açmak için su, çamur tahliye ve kanal açma çalışmaları gerçekleştirdiği belirtildi. Ayrıca Belediye ekipleri tarafından Uzun Çarşı’da yağışlardan dolayı hasar gören yolda onarım çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

YAĞIŞLARDAN ETKİLENEN 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI VE VALİ GÖBEĞİ PARKI’NDA ÇALIŞMALAR

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki şiddetli yağışlardan etkilenen 15 Temmuz Milli İrade Parkı ve Vali Göbeği Parkı’nda çalışma gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehirde yaşanan şiddetli yağışlardan etkilenen 15 Temmuz Milli İrade Parkı ve Vali Göbeği Parkı’nda hasar gören zeminde temizlik çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca yıkılan ağaçların kaldırılmasının ardından onarım çalışması gerçekleştirileceği ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli