"Antakya Belediyesi vatan nöbetçilerinin içini ısıttı"

"Antakya Belediyesi vatan nöbetçilerinin içini ısıttı"

ABONE OL
31 Ocak 2021 17:11
"Antakya Belediyesi vatan nöbetçilerinin içini ısıttı"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi ekipleri, gece gündüz vatan müdafaası ve bekası için görevde olan güvenlik güçlerinin yanında olmaya devam ediyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla rutin haline getirilen uygulama ile soğuk havalarda görev başında olan bekçi, polis ve askerlerimize sıcak çorba, elma ve çay ikram eden ekipler, uzun zamandan bu yana etkili olan soğuk havalarda güvenlik güçlerinin içlerini ısıttı.
YILMAZ: GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bizler geceleri evlerimizde sıcak yataklarımızda huzur içinde uyuyorsak bunu kahraman güvenlik güçlerimize borçluyuz. Bu minnettarlığımızın bir göstergesi olarak kendilerine sıcak ikramlarda bulunmak istedik. Onların kahramanlıkları yanında bizim yaptığımızın lafı bile olmaz. Allah hepsini korusun. Hiçbirinin ayağına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.
GÜVENLİK GÜÇLERİ BAŞKAN YILMAZ’A SELAMLARINI İLETTİ
Güvenlik güçleri, kendilerine yapılan ikramlarda memnuniyet duyduklarını belirterek, ikramlarından dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve tüm personellere teşekkür ettiler. Güvenlik güçleri ayrıca Antakya Belediyesi personelleri aracılığıyla Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a selamlarını ilettiler.

En az 10 karakter gerekli