Erten Elektronik
Erten Elektronik
ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN GİZLİ KAHRAMANI “MUSTAFA ŞENER”

ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN GİZLİ KAHRAMANI “MUSTAFA ŞENER”

ABONE OL
5 Mart 2024 20:20
ANTAKYA BELEDİYESİ’NİN GİZLİ KAHRAMANI “MUSTAFA ŞENER”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, belediyenin 95 mahalle ve 50’den fazla konteyner kent bölgesine başarı ile hizmet vermesinin arkasındaki gizli kahramanların başında geliyor.

Milliyetçi kültürden gelerek ve ülkücü yetişen 28 yıldır kamuda çok önemli hizmetlerde bulunan Şener, aynı zamanda TÜRKAV ( Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İl Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyor. Ülkücü camiaya yönelik net mesajlarıyla kamuoyunun takdir ettiği simalar arasında yer alan Şener, Antakya’da kim taş üstüne taş koyarsa biz de onun yanında ve emrindeyiz ifadeleriyle gönüllerde taht kurdu. Hatay’da ülkücü camiasının sembol isimlerinden olan Şener, Belediye Başkan yardımcıları, Müdürleri, TÜRKAV Yöneticileri ve temizlik işleri personelleri ile birlikte Antakya Belediyesi’nin başkan adayı İbrahim Naci Yapar ve beraberindeki heyeti ağırladı.

CUMHUR İTTİFAKI ANTAKYA HEDEFLERİ SIRALADI

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Başkanlığını 5 yıl büyük gururla yapan ve herkesin takdirini kazanan Mustafa Şener’in öncülüğünde kentin ayağa kaldırılmasında önemli rol oynayan Şener ve ekibindeki personellerin tam kadro katıldığı toplantıda Başkan Adayı Yapar’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Milliyetçi Hareket Partisi Antakya ilçe Başkanı Metin Taşçı’da eşlik etti. Yapar, gerçekleşen buluşmada önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerden bahsetti.

YAPAR: CUMHUR İTTİFAKI HİZMETİN ADRESİDİR

Başkan Adayı Yapar ziyarette yaptığı konuşmada, “Antakya’mızın ayağa kalkmasında ve depremlerin izlerinin silinmesinde Belediye çalışanlarımızın katkıları takdire şayandır. Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Göreve geleceğimiz gün itibarı aynı şevk ve heyecanla hemşehrilerimize hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Cumhur ittifakı Başarının, kararlılığın ve hizmetin adresidir” ifadelerini kullandı.

Mustafa Şener yönetiminde 5 yıllık periyotta tarih yazan temizlik işleri personellerine tek tek teşekkür eden Yapar, önümüzdeki dönemde daha güçlü şekilde yola devam etmeyi umduğunu kaydetti.

ŞENER’DEN YAPAR VE BERABERİNDEKİ HEYETE TEŞEKKÜR

TÜRKAV ( Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İl Başkan Yardımcısı ve Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Cumhur İttifakı Antakya Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 31 Mart seçimlerinde başarı dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli