“ANTAKYA EHLİNE EMANET”

“ANTAKYA EHLİNE EMANET”

ABONE OL
28 Aralık 2022 19:59
“ANTAKYA EHLİNE EMANET”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yaptığı çalışmalarla fark yaratmaya, bölgede Antakya’nın adını duyurmaya devam ediyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik dönemlerindeki çalışma azmini ve yorulmak bilmeyen hizmet aşkını kendine şiar edinen Başkan Yılmaz, bu uğurda Antakya’yı bölgenin yıldızı yapmak için deneyimli yardımcı kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor.

Yarı olimpik yüzme havuzu ile bölge illerinde bir ilki gerçekleştiren Yılmaz, sosyal tesis atağı ile de Antakya’nın kültür hazinesine katkıda bulunuyor. Cumhuriyet Kültür Merkezi projesi ile Antakya’yı sanatın merkezi konumuna getiren Başkan Yılmaz, tesisin açılışını da resim sergisi ile taçlandırdı.


ANTAKYA ÇAĞIN ÖTESİNİ YAŞIYOR
Asli hizmetlerin eksiksiz olarak sürdüğü kent genelinde asfalt çalışmaları ile vatandaşın önemli bir sorunu da gideriliyor. Giderek artan asfalt yol ağı ile kent içi trafik de çözülüyor. Vatandaşların en büyük isteklerinden biri olan yol problemine neşter vuran Başkan Yılmaz, kentte asli hizmetlerin düzene girmesinin ardından Antakya’yı süsleyecek çalışmalara da girişmeye devam ediyor.

Tesisler ile kentte kültürel turizmi canlandırmayı hedefleyerek Orontes Film Festivali’ne en büyük desteği veren Başkan Yılmaz, artan ziyaretçi trafiği ile esnafa da katkıda bulunuyor.


ANTAKYALILARIN ABİSİ İZZETTİN YILMAZ
Her fırsatta vatandaşları ziyaret ederek isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz, projelere de bu istekler ölçeğinde yön veriyor. Antakyalıların abisi olarak bilinen ve herkesin sevdiği isim olmayı başaran Yılmaz, esnafın sorunlarını en iyi bilenler arasında olduğundan bu sorunlara kısa zamanda çözüm buluyor.


VATANDAŞLARDAN PROJELERE TAM NOT
Antakya’yı geleceğe taşıyan projelere imza atarak kente değer katan Başkan Yılmaz’ın çalışmaları tüm vatandaşlar tarafından oldukça beğeniliyor. Antakya-Ankara arasında adeta mekik dokuyarak kente onlarca eser kazandıran Başkan Yılmaz’ın çalışmalarına vatandaşlar tam not veriyor. Antakya Başkan Yılmaz’ın çalışmalarıyla güzelleşiyor, gönül belediyeciliği de Antakya’da işin ehli olan İzzettin Yılmaz ile hayat buluyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli