ANTAKYA MUSİKİ DERNEĞİ CUMHURİYET BAYRAMINI EXPO’DA KUTLUYOR

ANTAKYA MUSİKİ DERNEĞİ CUMHURİYET BAYRAMINI EXPO’DA KUTLUYOR

ABONE OL
4 Ekim 2022 21:37
ANTAKYA MUSİKİ DERNEĞİ CUMHURİYET BAYRAMINI EXPO’DA KUTLUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Musiki Derneği Türk Sanat müziği korosu Cumhuriyetin 99. yılını kutlama konserine hazırlanıyor.

   
Antakya Musiki Derneği Başkanı Orhan Günal, gazetecilere yaptığı açıklamada, EXPO Antakya Alanı Kapalı Fuar Alanında gerçekleşecek olan konsere son hızla hazırlanmaya devam ettiklerini söyledi.


Cumhuriyetin değerlerini yaşatmayı ve Cumhuriyeti kuranları rahmet ve minnetle anacakları bu konsere bütün müziksever dostları beklediklerini ifade eden Günal, şöyle konuştu:
“Gelin bu coşkuyu beraber yaşayalım. Antakya Musiki Derneği’mizin misyon olarak üstlendiği ve geleneksel olarak gerçekleştirdiği Cumhuriyet konserinde, Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinden oluşan repertuarımızı bu sene EXPO sahnesinde dinleyici ile buluşturacağız.


Şefimiz Resmiye Çolakoğlu Oral’ın yönetiminde Türk Müziğinin eşsiz eserlerinden oluşan repertuarımızla, müziksever dostlarımızla Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutlamak istiyoruz.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan konserimizde TRT sanatçısı Sayın Ayşe Ekiz’in eşsiz sesi ve yorumlarıyla dinleyicilerimize benzersiz bir sanat gecesi yaşatacağız. Cumhuriyet coşkusunu yaşamak ve Türk müziğinin birbirinden değerli eserlerini beraber seslendirmek üzere bütün müziksever dostlarımızı konsere bekliyoruz.”
Günal, konserin 18 Ekim 2022 Salı günü, saat 20.00’de bütün müzikseverlere açık ve ücretsiz şekilde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli