ANTAKYA TEMALI YARIŞMA SONUÇLANDI

ANTAKYA TEMALI YARIŞMA SONUÇLANDI

ABONE OL
25 Aralık 2022 15:48
ANTAKYA TEMALI YARIŞMA SONUÇLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Antakya” temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezinde düzenlenen sergi ve ödül törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ev sahipliği yaptı.

Antakya’nın doğa, tarih ve yaşam manzaralarının en güzel karelerle yansıtıldığı foto safari ve fotoğraf yarışmasının, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlendiği belirtilirken etkinliğin Antakya’nın tanıtımına ve fotoğraf sanatının gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

            Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğiyle Antakya Belediyesi olarak “Antakya” temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması düzenledik. Birbirinden kıymetli eserlerin yer aldığı yarışmamıza katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, dereceye girerek ödüllerini alan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

Projede katkı sağlayan ve bu tür etkinlikler ile her zaman sanata gönül verenlerin yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Tecimen’e de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli