Antakyalı öğrenciler Türkiye 3.’sü oldu

Antakyalı öğrenciler Türkiye 3.’sü oldu

ABONE OL
3 Nisan 2021 10:58
Antakyalı öğrenciler Türkiye 3.’sü oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Türkiye geneli 18 takımın yarıştığı Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı ve Tavşanlı İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen ve 5 hafta süren Asrın neferleri adlı etkinlikte Antakya TOBB Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türkiye 3.’sü olara Hatay’a gurur yaşattı.

Antakya TOBB Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan Nuri Pakdil takımı, gerçekleştirdikleri sunumlar, katıldıkları online dersler ve kısa film etkinliklerinde gösterdikleri başarılı performansla takdir topladı. Nuri Pakdil takımında Taha Enes Aydın, Abdulkadir Güner, Taha Çekiç ve Abdullah Koçak yer aldı.

OKUL YÖNETİMİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Başarılı öğrencileri okulları da unutmadı ve bir tebrik mesajı yayınladılar. Okul yönetimi tarafından yayınlanan mesajda, “Tebrikler. Türkiye 3.’lüğü. Yüreğimizin yarısı Mekke’dir, geri kalanı da Medine’dir. Üstünde bir tül gibi Kudüs vardır. Nuri Pakdil. Türkiye Geneli 18 Takımın yarıştığı Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı ve Tavşanlı İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen 5 Hafta süren Asrın neferleri adlı etkinliklerde Online Dersler, Sunumlar, Kısa Filmler, ve Kahoot yarışması vb. çalışmaların toplamında aldıkları puanlar ile okulumuz öğrencilerinden oluşan Nuri Pakdil Takımı Türkiye 3.sü olmuştur.

Bu büyük başarılarından dolayı başta Okulumuz Öğrencileri,Nuri Pakdil takımının Üyeleri: Taha Enes Aydın, Abdulkadir Güner, Taha Çekiç, Abdullah Koçak’ı Tebrik ediyor, Bu organizasyonda Emeği geçen yetkililere,Koordinatörlere, İdareci,Öğretmen ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tebrikler, Asrın neferlerine” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli