Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hataylı çiftçinin gelişmesi ve tarım pazarındaki yerini koruması adına düzenlediği eğitimleri sürdürüyor.

HBB, kırsal kalkınma projesi kapsamında üretici ve çiftçinin her alanda gelişmesi için desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda verilen eğitimlerin son adresi Arsuz oldu.

Karaağaç Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen eğitimde, sert çekirdekli meyve yetiştiriciliğinde verimliliğin ve karlılığın arttırılması, fidan seçimi ve budama konularında bilgiler verildi. Meyvecilik sektörü hakkında düzenlenen eğitim, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Coşkun Durgaç tarafından slayt sunumu eşliğinde verildi. Seminer sonunda eğitimlere katılan çiftçilere ve vatandaşlara katılım belgesi verildi.

GENEL
27 Ekim 2025KÖŞE YAZILARI
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47698 kez okundu
3
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8085 kez okundu
4
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
7856 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7198 kez okundu