ATB’den KKTC çıkarması

ATB’den KKTC çıkarması

ABONE OL
26 Aralık 2022 10:47
ATB’den KKTC çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde temaslarda bulundu.

Mursaloğlu’na KKTC’de Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşmek yapmak üzere KKTC’ye giden heyet, ilk olarak Tatar’ı makamında ziyaret etti.

Hatay ile yakın ilişkilerinden dolayı Tatar’a teşekkür ederek çalışma ve projelerinden Tatar’a bahseden heyet, hediye takdiminin ardından ziyareti sonlandırdı.

EROĞLU UNUTULMADI

ATB heyeti, Tatar’ın ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geçmiş Cumhurbaşkanlarından Derviş Eroğlu’nu ziyaret ettiler.

ATB Başkanı Mursaloğlu, KKTC ziyaretlerinin amacı ve projeleriyle ilgili Eroğlu’na da bilgilendirmelerde bulundu.

Kabulünden dolayı Tatar’a teşekkür eden Mursaloğlu, beraberindeki heyetle birlikte Kıbrıs ziyareti kapsamında İş Insanı Yatırımcı Bilge Tatlı işletme sahibi Mehmet Bulanık’ ı ziyaret etti. Hataylı iş insanının KKTC’ye olumlu katkılarda bulunmasının kent adına gurur verici olduğunu kaydeden Mursaloğlu, Bulanık ile de istişarelerde bulundu. Bulanık’a kabulü için teşekkür eden Mursaloğlu, KKTC ziyaretlerini bu temasla sonlandırdı.

Mursaloğlu, olumlu izlenimlerle ayrıldığı KKTC ile Antakya arasında önemli iş köprüleri kurularak önemli kazanımlar elde edileceğine inandığını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli