ATSO heyetinden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

ATSO heyetinden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

ABONE OL
21 Aralık 2021 10:11
ATSO heyetinden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet çatı kuruluş olan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Çinçin’e TOBB ziyaretinde Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bulanık, Erdoğan Ray, Serdar Şahutoğlu, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız eşlik etti. Hisarcıklıoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette iş dünyasının sorunları, mülteci sorunları, yatırımlar gibi çok sayıda konu ele alındı.

ÇİNÇİN HİSARCIKLIOĞLU’NA RAPOR SUNDU

Başkan Çinçin gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na makamında ziyaret gerçekleştirdik.

Ziyarette Başkanımıza; Odamızın hazırladığı ve Hatay İş Dünyasının beklentileri olan; İnşaat Sektörü Tasfiye Beklentisi ve Fiyat Farkı Verilmesi, Asgari Ücret desteğinde kapsamın genişletilmesi, Medikal Firmalarının alacakları, Hatay’da Serbest Bölge Kurulması, Adana-Hatay Otobanı’nın Antakya’ya kadar uzatılması, Afrin Zeytinyağı’nın Rekabete Aykırılığı, S. Arabistan Ambargosu, Yayladağı ve Zeytindalı Sınır Kapıları, İhracatçılara Teşvik, Bankacılık İşlemleri Kredi Temininde Teminat Sıkıntısı, Tarımsal Elektrik, Mazot ve Pamuk Desteği, Göç Bakanlığı Kurulması, Türkiye’deki Suriyeli Mülteciler ile ilgili kapsamlı bir rapor sunduk.

İlimizin sorunları ile ilgili raporumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ve bizleri ağırlamalarından dolayı Sayın Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Çinçin tarafından Hisarcıklıoğlu’na Hatayspor forması da hediye edildi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli