“Av. Yılmaz Genel Merkez’de Hatay’ı temsil etti”

“Av. Yılmaz Genel Merkez’de Hatay’ı temsil etti”

ABONE OL
17 Kasım 2022 15:16
“Av. Yılmaz Genel Merkez’de Hatay’ı temsil etti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

AK Parti Hatay Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Murat Gökalp Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Hatay’ı temsil etti.

Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Av. Murat Gökalp Yılmaz’ın yanı sıra Gençlik Kolları İl Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Yahya Çoban ve Kadın Kolları İl Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Esra Hilal Öntürk katıldı. Toplantıda, 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların yanı sıra başörtüsüne anayasal güvence getirecek düzenleme ile AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirilen hukuk ve adalet reformları değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun vatandaşlara anlatılmasına yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun, geçmişin muhasebesi yapılarak gelecek yüzyılın perspektifinin ve hedeflerinin belirlenmesine yönelik olduğu vurgulandı.

TOPLANTIDA SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazıcı’nın konuşmasının ardından Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti’nin vaatleri ve icraatları, MKYK üyesi Mehmet Ali Zengin AK Parti dönemi hukuk ve adalet reformları, Ömer Serdar Gelecek Perspektifimiz Türkiye yüzyılı, Fatoş Gürkan AK Parti iktidarında kadın politikaları, Emir Yasin Kekeç 2023’e doğru genç seçmen çalışmaları sunumlarını gerçekleştirdi.

YILMAZ: TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Hatay Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Murat Gökalp Yılmaz, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılım sağladık. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek seçim öncesinde illerdeki hazırlıkların değerlendirildiği toplantının Hatay’ımıza, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli