Bakan Koca Hatay'a geliyor

ABONE OL
16 Aralık 2020 14:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay TBMM de yaptığı açıklamada “Hatay da yoğun bakım yatak sayısı ve filyasyon ekibi arttırıldı.Bakan Koca Hatay’a gidecek”dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM de devam eden bütce görüşmeleri sırasında, Hatay‘daki vakalara ilişkin bir soruya verdiği yanıtta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de görüştüğünü belirterek, “Hatay’da yoğun bakım yatak sayımız 622 ve bu hafta itibarıyla 82 yoğun bakım ilave edilmiş durumda. Dolayısıyla yine, bugün için, bu hafta için söylüyorum yoğun bakımda herhangi bir sıkıntımız yok.” dedi. Oktay, Hatay’daki filyasyon ekibi sayısının 350’ye çıkarıldığını, her ekipte 3 kişinin bulunduğunu, dolayısıyla bin 50 kişilik bir filyasyon ekibinin faaliyette olduğunu kaydetti. Alınan tedbirler sonucunda Hatay’daki vakaların üçte bir azaldığını ve bunun devam ettiğini aktaran Oktay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın en geç bir hafta içinde Hatay’a gideceğini aktardı.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, 4 İLİN SAĞLIK MÜDÜRLERİYLE VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞTÜ. KOCA, İLLERDEKİ VAKA ARTIŞ ORANINI VE YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANINI PAYLAŞTI. (MEHMET KALAY/ANKARA-İHA)
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 ilin sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Koca, illerdeki vaka artış oranını ve yoğun bakım doluluk oranını paylaştı.

En az 10 karakter gerekli