BAKAN SOYLU AFET BÖLGESİNDE

BAKAN SOYLU AFET BÖLGESİNDE

ABONE OL
13 Haziran 2022 11:58
BAKAN SOYLU AFET BÖLGESİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin vurduğu Ankara’daki afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Soylu yaptığı incelemelerin ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de bir araya geldi. İkilinin görüşmesinden servis edilen bir fotoğrafta, Bakan Soylu’nun ayağındaki botları ve ıslak pantolonu gözlerden kaçmadı. Ankara’da son birkaç gündür kuvvetli bir şekilde yağan yağışlar, şehirde hayatı felç etti. Pek çok ilçede sel ve su baskınları meydana geldi. Dün Altındağ’da bir vatandaş hayatını kaybederken, bugün de Akyurt’ta bir kişi su baskınından kaynaklı olarak elektrik çarpması nedeniyle yaşamını yitirdi.

AFET BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Sel felaketinden en çok etkilenen ilçelerden biri de Akyurt oldu. Afet bölgelerinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selin vurduğu Akyurt ilçesine giderek müdahaleleri yerinde inceledi. Bakan Soylu, Mansur Yavaş ile sel felaketini görüştü! Bot ve ıslak pantolon detayı gözlerden kaçmadı

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Afet bölgesindeki incelemesinin ardından Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü. Mansur Yavaş ile görüşmesi sırasında servis edilen bir fotoğrafta, Bakan Soylu’nun ayağındaki botları ve ıslak pantolonu gözlerden kaçmadı.

En az 10 karakter gerekli