Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAL: EMEKLİLERİMİZİN SOSYAL HAKLARINI GÖRÜŞTÜK

BAL: EMEKLİLERİMİZİN SOSYAL HAKLARINI GÖRÜŞTÜK

ABONE OL
6 Temmuz 2024 16:23
BAL: EMEKLİLERİMİZİN SOSYAL HAKLARINI GÖRÜŞTÜK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın en başarılı kurum amirlerinden Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, emeklilerin sosyal haklarını içeren Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

İl Müdür Yardımcıları ve merkez müdürlerinin katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2024 emekliler yılı kapsamında emeklilerin sosyal haklarının iyileştirilmesi adına yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Emeklilerin sağlık, ulaşım, sosyal ve kültürel aktivitelere katılımlarının arttırılması için görüşlerin alındığı toplantıda ayrıca Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan tasarruf tedbirleri de görüşüldü.

“EMEKLİLERİMİZİ RAHAT ETTİRMEK ASLİ GÖREVİMİZDİR”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Müdürü Hamit Bal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılı “Emekliler Yılı” olarak ilan edilen “2024 Emekliler Yılı” kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları olan kıymetli emeklilerimiz için 2024 yılı boyunca yaşam kalitelerini artırmak, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda yapılan ve yapılacak çalışmalar, tasarruf tedbirleri ve diğer konularda değerlendirmelerde bulunduk. Bu kapsamda emeklilerimize yönelik ekonomik ve sosyal destek hizmetlerinin, refah düzeylerini artırıcı ve sosyal devlet anlayışını hissettirici olumlu düzenlemelerin hayata geçirilmesi planlıyoruz. Emeklilere özel tasarlanmış hizmetler sunularak yaşam kaliteleri artırılacak. Sağlık hizmetlerinden kültürel etkinliklere, ulaşımdan sosyal imkanlara kadar geniş bir yelpazede emeklilere yönelik avantajlar sağlanacak. Emeklilerin görüş ve taleplerine önem verilerek karar alma süreçlerine dahil edecek projeler gerçekleştirilecek. Emeklilerin tecrübelerinden faydalanılarak daha etkili ve sürdürülebilir çözümler üretilecek. Emeklilerimize hizmet etmek ve onların yaşam kalitelerini arttırmak bizim asli görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Müdür Bal, toplantıya katılan tüm yetkililere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli