“Bal ve Müsevitoğlu İTSO üyelerini bilgilendirdi”

“Bal ve Müsevitoğlu İTSO üyelerini bilgilendirdi”

ABONE OL
23 Eylül 2021 21:40
“Bal ve Müsevitoğlu İTSO üyelerini bilgilendirdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ve devam eden istihdam teşvikleri konusunda Hatay’da STK bilgilendirme toplantıları sürüyor.

Bu kapsamda konuyla ilgili uzman olan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyeleri bilgilendirdi. Toplantıya İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ev sahipliği yaparken İTSO üyeleri de bilgilendirme toplantısına yoğun katılım gösterdi.

BAL: ÜYELERİ TEŞVİK VE YAPILANDIRMA HAKKINDA BİLGİLENDİRDİK

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal gerçekleşen toplantı ile ilgili açıklamasında, “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz daveti ile Hatay Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Cemil Müsevitoğlu ile birlikte Meclis Başkanı ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Eylül ayı Olağan Meclis toplantısına katılarak 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ve devam eden istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirmede bulunduk.

Borç yapılandırmasına son müracaatın 30 Eylül 2021 olduğunu bu konuda tüm üyelerini bilgilendirme konusunda desteklerini istedik” ifadelerini kullandı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, katkılarından dolayı Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal’a teşekkürlerini sundu.(Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli