Baro-emniyet işbirliği pekiştirildi

Baro-emniyet işbirliği pekiştirildi

ABONE OL
5 Ekim 2021 11:10
Baro-emniyet işbirliği pekiştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın, baro ile kurum işbirliklerinin pekiştirilmesi amacıyla ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.  

Başkan Açıkalın, ülke güvenliğinin sağlanmasında birinci derecede sorumlu olan emniyet teşkilatı ile de ilişkilerin sıcak tutulmasını önemsiyor. Başkan Açıkalın, bu kapsamda İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Açıkalın’a Baro Saymanı Av Erhan Nizamoğlu yönetim kurulu üyeleri Av. Osman Taşçı, Av Murat Cengiz Güzeltepe ve Av. Hamdi Evren ve Av. Halise Ensari Taşdemir de eşlik etti. Gündeme yönelik önemli konuların istişare edildiği ziyarette, gerekli durumlarda irtibatın güçlendirilmesinin iki kurumun da yararına olacağının altı çizildi.  

ZİYARET KARŞILIKLI İYİ DİLEK VE TEMENİLERİN SUNULMASIYLA TAMAMLANDI  

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi. Başkan Açıkalın, nezaketi ve ev sahipliği için İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e teşekkür ederken, yakın zamanda annesini kaybetmesinden dolayı da başsağlığı dileklerini iletti. İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de hoş sohbetleri için Baro Başkanı Açıkalın ve beraberindekilere teşekkür etti.  

En az 10 karakter gerekli