“Başhekim Bayrakçıoğlu çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor”

“Başhekim Bayrakçıoğlu çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor”

ABONE OL
23 Mart 2021 08:03
“Başhekim Bayrakçıoğlu çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, koronavirüs sürecinin başından bu yana sergilediği çaba ile adeta Hatay Devlet Hastanesi’nde bir destan yazıyor. Hafta İçi mesaisinin yanı sıra hafta sonları da hastanede denetim ve incelemelerde bulunan Başhekim Bayrakçıoğlu, birim doktorları ve diğer çalışanlarla da sürekli toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunuyor. 

Tüm çalışanların fikirlerini önemseyen Dr. Bayrakçıoğlu, farklı görüşleri de dinleyerek tüm fikirler ışığında problemlere çözüm önerileri getiriyor. Hastanedeki teknik donanım ve sağlık çalışanlarının yeterliliğine önem veren Bayrakçıoğlu, çalışmalarıyla takdir topluyor. 

DOKTORLAR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, hastanenin genel işleyişi ve sorunlara hızlı çözüm getirilmesi adına branş doktorlarıyla toplantılarını sıklaştırarak sürdürüyor. Başhekim Bayrakçıoğlu, bu kapsamda iç hastalıkları branş hekimleri, Göğüs Hastalıkları uzmanları ve enfeksiyon bölümü doktorları ile başhekimlik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, hastanenin genel işleyişi ve uygulamaları interaktif olarak değerlendirildi. Bayrakçıoğlu beraberindeki heyet ile birlikte hastanenin ameliyathaneleri, acil servisleri, yoğun bakım üniteleri ve kadın hastalıkları ve doğum servislerini ziyaret etti. Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu vatandaşlara sunulan kaliteli sağlık hizmetleri ile ilgili uygulama ve çalışmaları yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgiler alıp, yerinde değerlendirmelerde bulundu. 

HASTANEDEKİ EKSİKLERİ BİZZAT DENETLEDİ 

Başhekim Bayrakçıoğlu, bölge hastanesi olması dolayısıyla önemli bir potansiyele hitap eden hastanedeki tüm eksikleri bizzat inceleyerek gideriyor. Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu,  beraberindeki heyet ile birlikte hastanenin genel alanlarına ve sağlık hizmeti sunulan poliklinik alanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte poliklinik alanlarında ve hasta kayıt kabul masasında halka sunulan kaliteli sağlık hizmetlerini yerinde inceleyerek saha değerlendirmelerinde bulundu. Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu  hastanede tedavi gören askeri personelleri ziyaret ederek, askerlere karanfil takdim etti. 

DENETİM VE TOPLANTILAR ARTARAK DEVAM EDECEK 

Bayrakçıoğlu’nun çok önem verdiği birim doktorları ve personellerle yapılan toplantılar artarak devam edecek. Başhekim Bayrakçıoğlu, yaşadığımız bu zor süreçte ellerinden gelenden daha fazlasını sergileyerek vatandaşların sağlığına kavuşmaları için canlarını hiçe sayan görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarına, gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek alanlardan ayrıldı. Bayrakçıoğlu denetim, toplantı ve bilgilendirmelerin devam edeceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli