“Başhekim Sönmez farkını gösterdi”

“Başhekim Sönmez farkını gösterdi”

ABONE OL
20 Aralık 2022 22:14
“Başhekim Sönmez farkını gösterdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine kısa süre önce atanan Dr. Sıtkı Sönmez, başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.


Herkes ile birebir irtibatta kalarak tüm süreçlere hakim olan Sönmez, deneyimi ile sorunlara kısa sürede çözüm bulmaya ve sorunları çözmeye devam ediyor.
DOKTORLAR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, hastanenin genel işleyişi ve sorunlara hızlı çözüm getirilmesi adına branş doktorlarıyla toplantılarını sıklaştırarak sürdürüyor. Başhekim Sönmez, bu kapsamda iç hastalıkları branş hekimleri, Göğüs Hastalıkları uzmanları ve enfeksiyon bölümü doktorları ile başhekimlik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, hastanenin genel işleyişi ve uygulamaları interaktif olarak değerlendirildi. Sönmez, beraberindeki heyet ile birlikte hastanenin ameliyathaneleri, acil servisleri, yoğun bakım üniteleri ve kadın hastalıkları ve doğum servislerini ziyaret etti. Başhekim Dr. Sönmez vatandaşlara sunulan kaliteli sağlık hizmetleri ile ilgili uygulama ve çalışmaları yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgiler alıp, yerinde değerlendirmelerde bulundu.
HASTANEDEKİ EKSİKLERİ BİZZAT DENETLEDİ
Başhekim Sönmez, bölge hastanesi olması dolayısıyla önemli bir potansiyele hitap eden hastanedeki tüm eksikleri bizzat inceleyerek gideriyor. Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, beraberindeki heyet ile birlikte hastanenin genel alanlarına ve sağlık hizmeti sunulan poliklinik alanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim Dr. Sönmez, beraberindeki heyet ile birlikte poliklinik alanlarında ve hasta kayıt kabul masasında halka sunulan kaliteli sağlık hizmetlerini yerinde inceleyerek saha değerlendirmelerinde bulundu. Başhekim Dr. Sönmez, hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


DENETİM VE TOPLANTILAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Sönmez’in çok önem verdiği birim doktorları ve personellerle yapılan toplantılar artarak devam edecek. Başhekim Sönmez, yakın zamanda yaşadığımız bu zor süreçte ellerinden gelenden daha fazlasını sergileyerek vatandaşların sağlığına kavuşmaları için canlarını hiçe sayan görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarına, gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek alanlardan ayrıldı. Başhekim Sönmez denetim, toplantı ve bilgilendirmelerin devam edeceğini belirtti. Sönmez, detaylı çalışmaları ve vatandaş öncelikli çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli