Başkan Adal’dan Kumlu çıkarması

Başkan Adal’dan Kumlu çıkarması

ABONE OL
9 Aralık 2022 12:32
Başkan Adal’dan Kumlu çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, ilçe ziyaretleri kapsamında Kumlu’da temaslarda bulundu.

İlk olarak MHP Kumlu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Adal, burada İlçe teşkilatı ve partililer tarafından karşılandı. İlçe ve il gündeminin yanı sıra Türkiye gündeminin de değerlendirildiği ziyarette Başkan Adal, partilileri 18 Aralık’ta Mersin’de gerçekleşecek olan bölge mitingine davet etti.

İKİNCİ ZİYARET BAŞKAN DELİ’YE

MHP İl Başkanı Murat Adal, Kumlu’da ikinci ziyaretini eğitimci başkan Mehmet Deli’ye gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Deli ve başkan yardımcıları Başkan Adal’ı kapıda karşıladı. Kumlu’da devam eden çalışmalarla ilgili Adal’ı bilgilendiren Deli, Adal’a ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Adal da Kumlu Belediyesi ailesine teşekkür ederek herkesi Mersin’de gerçekleşecek bölge mitingine davet etti.

DELİ: LİDERİMİZİN EMRİNDE, BAŞKANIMIZIN ARDINDAYIZ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Başkan Adal’ın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “İl Başkanımız Kıymetli yol arkadaşımız Murat Adal Reisimizi İlçe Teşkilatımız ile birlikte belediyemizde ağırladık. Yapılan bilgilendirme toplantısının akabinde Mersinde yapılacak miting ile alakalı istişarelerde bulunduk. Kumlu olarak Bilge Liderimizin emrinde sizin her daim arkanızdayız Reisim. Rabbim eksikliğinizi vermesin. Biz Sayın Başkanım” dedi.

En az 10 karakter gerekli