“Başkan Adal’dan miting teşekkürü”

“Başkan Adal’dan miting teşekkürü”

ABONE OL
20 Aralık 2022 22:22
“Başkan Adal’dan miting teşekkürü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Mersin’de düzenlenen bölge mitingine katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.


MHP İl Başkanı Adal, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımı ile Mersin’de gerçekleştirilen bölge mitinginin hedefine ulaştığını bildirdi.


On binlerce Hataylının etkinliğe katılım göstermesinin önemine değinen Adal “Böylesine büyük ve coşkulu katılım, ülkemizin kaderini belirleyecek 2023 seçiminde aziz Türk milletinin şerden kaçıp hayırda yarışma niyetini apaçık ortaya koyması bakımından önemli bir kıstas olmuştur. Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın tek alternatif haline geldiğini; dürüst, şaibesiz, ilkeli ve gücünü sadece milletinden alan büyük devlet adamı genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerimizin sonuna kadar sahip çıktığını ve güvendiğini göstermiştir” diye konuştu.


TEŞEKKÜRLER HATAY
Başkan Adal, “Bu mitingin hedefe ulaşmasında ise en büyük pay sahibi öncelikle Hataylı hemşehrilerimiz ve Ülküdaşlarımızdır. Bizleri ve Sayın genel başkanımızı yalnız bırakmadılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Organizasyonun başarısı için yoğun gayret gösteren il yöneticilerimize, ilçe teşkilatlarımıza, il ve ilçe kadın kolları mensuplarımıza, Ülkü Ocakları mensuplarımıza da teşekkür ediyor, Hatay’ımıza yakışan muhteşem coşkuyu bölgemize ve Torosların ötesine taşıyan hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli