Başkan Adal’dan ziyaretler silsilesi

Başkan Adal’dan ziyaretler silsilesi

ABONE OL
15 Kasım 2021 15:03
Başkan Adal’dan ziyaretler silsilesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal, Hatay’da ardı ardına ziyaret ve temaslarda bulunarak, Hatay’ın en hareketli il başkanı olmaya devam ediyor.

Gün boyunca ziyaretlerde bulunan Adal, misafirlerini de ağırlayarak gündem belirlemeye devam ediyor. Başkan Adal, ziyaretler kapsamında beraberindekilerle Diş hekimi Hüseyin Akgöl’ü ziyaret etti. CSR Turizim olarak Hatay’a yatırımlarıyla örnek olan Cuma Cisri Köprülü’yü yeni kurmuş oldukları yerlerinde ziyaret etti. Başkan Adal, ziyaretlerin yanı sıra STK temsilcilerini de ağırlayarak seçimlerde başarılar diledi. Başkan Adal bu kapsamda, Hatay Türk Sağlık Sen şube Başkanı Hayri Şahin’i, Hatay Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Bahtiyar Şahin’i, Hatay Türk Eğitim Sen 2 nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık’ı, Hatay Türk Eğitim Sen 1 nolu Şube Başkanı Ömer Solğun’u ağırladı. Başkan Adal, seçimler dolayısıyla 4 isme de başarılar diledi.

ADAL’DAN BAHÇELİ’YE DESTEK

MHP İl Başkanı Murat Adal, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye destek verdi. Bahçeli’nin açıklamalarını paylaşan Adal, yayınladığı mesajda, “MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8.Zirvesi münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etmiş, esasen ve gıyaben Türkiye Cumhurbaşkanı’na “Milli Şuur Nişanı”nı Türk milletinin layık gördüğünü samimiyetle paylaşmıştır. Ayrıca Türkiye’yi temsilen Aksakallılar Konseyi’ne atanan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak gönülden kutlamıştır. Bu vesileyle, MHP Lideri uzun bir süredir üzerinde çalıştığı, özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritasını da Türklüğün vicdanına, Türk milletinin yüksek irfanına elden ele taşınacak bir bayrak gibi emanet etmiştir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli