“Başkan Alkaya Z kuşağı ile buluşmaya devam ediyor”

“Başkan Alkaya Z kuşağı ile buluşmaya devam ediyor”

ABONE OL
9 Eylül 2021 10:26
“Başkan Alkaya Z kuşağı ile buluşmaya devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programı kapsamında ilk durağı olan Kırıkhan’da AK Partili gençlerle buluştu.

Teşkilat çalışmalarının yanı sıra her fırsatta gençlik kolları üyeleriyle bir araya gelen Başkan Alkaya, Kırıkhan’ın mahallelerinde AK Partili gençlerle buluştu. Başkan Alkaya, Kırıkhan programında Yeni Mahalle, Cumhuriyet Mahallesi, Barbaros Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde AK Gençlik ile buluşmasında 2023 vurgusu yaptı.

ALKAYA: AK PARTİ GENÇLERİN PARTİSİDİR

Başkan Alkaya programlarda yaptığı konuşmada, “AK Parti gençlere büyük önem veriyor. Türkiye’nin siyasi tarihine baktığınızda gençlere bu kadar önem veren, gençlerin önünün bu kadar açıldığı ve aktif siyasette görev verildiği bir döneme daha rastlayamazsınız.

Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem aşikardır ve ortadadır. AK Parti gençlik teşkilatında görev alıp da, gerek mecliste ve gerekse bizler gibi yerel yönetimlerde söz sahibi olan çok sayıda arkadaşımız vardır.

DARBE GİRİŞİMLERİ, ASIMIN NESLİ DİNDAR BİR GENÇLİKLE BERTARAF EDİLDİ

Türkiye’nin son dönemlerde önemli süreçler yaşadığını, darbe girişimlerine karşı güçlü ve kararlı bir iktidarla en güzel cevabın verildiğinin altını çizen Başkan Alkaya, bu tür darbe girişimlerine karşı asımın nesli diye tabir edilen dindar bir gençliğin oluştuğunu belirtti.

Başkan Alkaya, “Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Bir birey ve fert olarak huzurumuzu bozmak isteyen bütün faktörleri ortadan kaldırmaya endekslenmiş bir şekilde hareket etmeliyiz. Dolayısıyla bu tarihsel süreç içerisinde gerçekleşen olayların tamamına baktığınızda, ihtilallerin ve darbelerin tamamını incelediğinizde ilerleme sürecine giren Türkiye’nin önünün kesilmesine yönelik olaylar topluluğu olduğunu görüyoruz. Ama yakın tarihimizde meydana gelen olaylara baktığımızda, geçmişte ülkemiz üzerindeki bir takım emellerini hayata geçirmek isteyen grupların karşısında ne kadar kararlılıkla ve özveriyle durulduğunu yakinen takip ettik. Burada sayın cumhurbaşkanımızın asımın nesli ve dindar bir gençlik üzerine gidip de, vermiş olduğu mücadeledeki bu kararlılık ve bu politika inanın bundan sonraki süreçte Türkiye’nin bu tür pozisyonlarla karşı karşıya kaldığında geliştireceği politikadır.

BİZLER ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMELİYİZ

Bizler de gençler olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. İnşallah bu toplumsal bilince sahip genç kardeşlerimiz ilerleyen süreçte bu ülkede söz sahibi olacaktır. İnşallah sizlerle birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. 2023 gibi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Biz en güçlü yanımızı, Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecek kitlenin Hatay’daki AK gençlik olduğuna da gönülden inanıyoruz. İnşallah 2023’te burada sizlerin katkılarıyla Hatay’da sandıklar ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diye patlayacaktır. Buna da gönülden inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALKAYA ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

Başkan Alkaya mahalle buluşmalarının ardından çeşitli programlara da iştirak etti. Alkaya, teşkilat üyeleriyle birlikte Sevcan Yüksel & Mehmet Karaca çiftimizin nişan merasimine, Kırıkhan Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Demir’in oğlu Süleyman Demir ve İrem Basan çiftinin düğün merasimine katılım gösterdi. Başkan Alkaya Kırıkhan’da son olarak Kırıkhan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Enes Doğru’nun evine ziyarette bulundu. Başkan Alkaya, burada gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, programlara katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek, oldukça faydalı ve verimli bir etkinlik olduğunu kaydetti.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli