Başkan Altay’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Başkan Altay’a tebrik ziyaretleri sürüyor

ABONE OL
12 Ocak 2023 16:17
Başkan Altay’a tebrik ziyaretleri sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Murat Adal’ın istifasının ardından İl Başkanlığına atanan ve tüm kesimlerden büyük teveccüh gören Altay’a Hatay’ın her bölgesinden tebrik ziyaretleri gerçekleşiyor. Başkan Altay’a son olarak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Hatay KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven ve beraberindeki KAÇEP başkanları, Belen’den gelen mahalle muhtarları, Hataylı mobilyacılar ve çok sayıda vatandaş ziyaretler gerçekleştirdi.

ALTAY: GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ

Tüm misafirlerini büyük nezaketle ağırlayarak sohbet eden Başkan Altay, tüm misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaretçileriyle Hatay’ın gündemi hakkında da istişarelerde bulunan Altay, kendisine güvenen başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere hiç kimseyi haksız çıkarmamak için tevdi edilen görevi layıkıyla yapmak için sıkı çalışacağını kaydeden Altay, misafirlerini kapıda uğurladı.

Tüm misafirleriyle hatıra fotoğrafları çekilen Altay, bir yandan misafirlerini ağırlarken, bir yandan da parti çalışmalarını takip etmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli