Başkan Deli projeye doymuyor

Başkan Deli projeye doymuyor

ABONE OL
22 Ocak 2023 22:57
Başkan Deli projeye doymuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu’yu modern bir kent yapma yolunda ilerleyen Belediye Başkan Deli, ilçeye ardı ardına projeleri kazandırmaya devam ediyor.


Kumlu’da eksik olan her bölgeye el atan Başkan Deli, pazar yolu aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını, ayrıca Gökçeoğlu’na da yeşil alan inşa edildiğini açıkladı. Başkan Deli, vatandaşlaeın talepleri üzerine gerçekleşen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Kısa bir süre önce yapıma başladığımız; pazar yolumuzun kaldırım, ağaçlandırma, ışıklandırma ve pazara gelen vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışverişini yapmasına yönelik çalışmamız tamamlandı. “İşini iyi yapman ücretinin degil karakterinin yansımasıdır.” Bıkmadan ve usanmadan çalışacağız. Projelerimizi görev süremizde yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Her zamanki gibi cansiparane çalışan ekibimin, idarecisinden her kademesindeki emek veren mesai arkadaşlarıma teker teker şükranlarımı sunuyorum.


ALANLARIMIZI HALKIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ
Gökçeoğlu Mahallemize kıymetli hemşehrilerimizden gelen talep üzerine yeşil alanımızı gerçekleştirip, mahallemizin daha rahat bir nefes alabilmesi için vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getiriyoruz. Hep beraber dinlenip, sohbet etmemiz ve yürüyüş yapabilmemiz için en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağız. Başta Mühendislerimiz Mehmet ve Behçet Beye, Garaj Amirimiz’e Temizlik ve Fen İşleri Ekiplerimize sahada emek eden tüm çalışanlarımıza yine emeklerini her alanda çalışarak gösteren Belediyemiz Müdüründen, memuruna, isçisine, teşekkür ediyorum, emeğinize yüreğinize sağlık” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli