BAŞKAN DELİ’DEN SORUNA ANINDA ÇÖZÜM

BAŞKAN DELİ’DEN SORUNA ANINDA ÇÖZÜM

ABONE OL
3 Şubat 2023 15:30
BAŞKAN DELİ’DEN SORUNA ANINDA ÇÖZÜM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, vatandaşların yağış nedeniyle bozulan yola hizmet isteğini anında yerine getirerek tam not aldı.

Vatandaş odaklı belediyeciliğin adresi olan Kumlu’ya bağlı Aktaş Mahallesi’nde yağmur suyu biriken yol tepki çekti. Vatandaşların Başkan Deli’den istedikleri çözüm anında yerine getirildi. Yağmur sularının olduğu alanı düzelten Başkan Deli’ye, vatandaşlardan teşekkür mesajı yağdı.

BAŞKAN DELİ: AKTAŞ’IN YOL SORUNUNU HEMEN ÇÖZME TALİMATIMIZI VERDİK

Başkan Deli, çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Bugün aşırı yağmurlardan dolayı vatandaşlarımızın mağduriyetlerini sosyal medyadan paylaşmaları üzerine ekiplerimizi Aktaş Mahallemize yönlendirdik. Paylaşımda yolun kanallarının kapanmasından, çevre duvarlarının yapılıp, su giderlerinin kapanmasından dolayı yolun su altında kaldığını yayınlamıştı arkadaşlar.

Hata bizim olsun olmasın sonuçta olan mağduriyeti görmüş olduk. Ekiplerimize talimat verip hemen konunun çözümünü sağladık. İçinde bulunduğumuz bu saatte yolumuzun yıllardır çözülemeyen sorununu da çözmüş olduk. Bu saatte işlerimizin takibini yapan, Mühendislerime, Garaj Amirime, çalışan personelime, yol arkadaşlarıma ve mahalle temsilcilerimiz ve gönüllü olarak bu saate kadar emek veren arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Paylaşım yapan arkadaşlarımızın da sorunu çözdüğümüz için mutlu olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Hakkınızı helal ediniz” dedi.

Başkan Deli, çalışmalarda emeği geçen tüm personellere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli