Başkan Döner’den Rektör Kaya’ya ziyaret

Başkan Döner’den Rektör Kaya’ya ziyaret

ABONE OL
25 Kasım 2021 16:00
Başkan Döner’den Rektör Kaya’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı ziyaret etti. Rektör Kaya’ya çiçek takdim ederek Öğretmenler Gününü kutlayan Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’e ziyaretinde Hatay Ülkü Ocakları İl Yönetimi de eşlik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Hatay Ülkü Ocakları olarak yoğun bir ziyaret programı düzenlediklerini söyleyen İl Başkanı Alihan Döner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutladıklarının altını çizerek Rektör Kaya’nın nezdinde üniversitede görev yapan tüm eğitim kadrosunun da Öğretmenler gününü kutladıklarını belirtti. Başkan Döner ayrıca eğitim öğretimde ki başarısı ile Türkiye’nin başarılı üniversiteleri arasında yer alan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile gurur duyduklarını ifade ederek Rektör Kaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyete 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

KARMA SERGİYİ AÇTILAR…

Ziyaret sonrasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sanat ve Tasarım Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarının eserlerinin sergilendiği karma sergiyi Rektör Kaya ile birlikte açan Başkan Döner sergilenen eserleri izledi. Eserleri oldukça beğenen Başkan Döner büyük bir özen ile çalışmaları gerçekleştiren Öğretim Elemanlarını kutlayarak fuaye alanında bulunan tüm öğretmenleri gününü kutlayarak çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli