Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN DÖNER’İN ELEŞTİRDİĞİ LÜTFÜ SAVAŞ SEÇİMİ KAYBETTİ

BAŞKAN DÖNER’İN ELEŞTİRDİĞİ LÜTFÜ SAVAŞ SEÇİMİ KAYBETTİ

ABONE OL
2 Nisan 2024 18:47
BAŞKAN DÖNER’İN ELEŞTİRDİĞİ LÜTFÜ SAVAŞ SEÇİMİ KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, her seçimde kısa süreliğine ülkücü kılığına girdiğini belirtiği devrik başkan Lütfü Savaş’a ülkücülük dersi verdi.

Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi, rotası Cumhur İttifakı’dır diyen Döner, her seçimde ülkücü olduğunu söyleyen Lütfü Savaş’a Antakya’da gerçekleşen halk toplantısında verdiği ders ile Cumhur İttifakı adına seçim zaferinin fitilini ateşleyen isim olmayı başardı.

Her daim Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ve izinde olduğunu kaydederek ağzından çıkan sözleri emir telakki eden, Hatay’ı asla terk etmeyerek önemli bir başkanlık örneği sergileyen Başkan Alihan Döner, 31 Mart seçim zaferinde belediye başkan adayları kadar mesai yaparak seçim zaferinin başrollerinden olmayı başardı.

KURT POSTUNA GİRENLERE İNANMAYIN

Başkan Döner, gerçekleşen mahalle toplantısında yaptığı konuşmasında; “31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Her seçim döneminde CHP’nin HBB Başkan Adayı ülkücü oluyor. Fakat hayatı boyunca Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmamıştır. Ülkücü propaganda yapıyor. Ben Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak özel bir bölgede özel bir mesaj veriyorum. Ülkücü Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur. Devlet Bahçeli beyefendinin emri altında olur. Cumhur İttifakı çatısı altında olur. Bu çatının altında olmayanlar ne ülkücüdür, ne de milliyetçidir” ifadelerini kullanmıştı. Konuşmasının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’i ayakta alkışlayan vatandaşlar, kurt postuna girenlere bozkurtlardan oy çıkmayacak diyerek seçimde Cumhur İttifakı adına önemli bir mesaj vermişlerdi. 31 Mart seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması, Başkan Alihan Döner’in çalışmalarındaki başarıyı da bir kez daha ortaya koydu.

En az 10 karakter gerekli