Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye bir park sözü üzerine Samandağ’a yeni Parklar kazandırılıyor. Tekebaşı Mahallesi’nde “Mesut Cilli Parkı” ve Yeni Mahalle’de “Yağmur&Gökhan Çobancı Parkı” nın açılışları gerçekleşti.
13 Ekim 2020 Salı günü saat 16.00’da gerçekleşen açılışa Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Beleyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı.
Önümüzdeki hafta 2 parkın daha açılışının yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini veren Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, yaptığı açılış konuşmasında; “Her mahallemize bir park ve taziye evi kazandıracağız diye bir sözümüz vardı ve o sözümüzü tutuyoruz. Geçtiğimiz hafta 2 tane taziye evinin açılışını gerçekleştirdik. İlçemize nefes aldıracak alanlar oluşturmak adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. İlçemiz, Tekebaşı Mahallesi ‘Mesut Cilli Parkı’ ve Yeni Mahalle “Yağmur&Gökhan Çobancı Parkı”nın açılışını gerçekleştirdik. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Önümüzdeki hafta 2 tane parkımızın daha açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni parklarımızın mahallelerimize ve tüm Samandağımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

GENEL
12 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47912 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8659 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8178 kez okundu
5
PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA
7309 kez okundu