Başkan Gül Belen için çalışıyor

Başkan Gül Belen için çalışıyor

ABONE OL
4 Mayıs 2023 17:51
Başkan Gül Belen için çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’i gelecek nesillere daha güzel şekilde teslim edebilmek için tüm personelleri sahaya seferber ederek kentteki sorunları bir bir aşıyor.

Kent temizliğinden, depremzedelere günlük yardımlara dek geniş yelpazede çalışmalarını sürdüren Başkan Gül, gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Belen Millet Bahçesi ve Petek 15 Temmuz Çocuk parkımızda, çim biçme ve temizlik çalışmamız devam ediyor. Deprem sonrası tadilatı yapılarak tekrar ibadete açılan Şekere mahalle camimizin temizlik çalışması, ekiplerimizce yapıldı. #Bakras mahalle muhtarımız Ali Şirin ve personellerimizle birlikte, mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek, gönül köprüsü kurduk.

Milliyetçi Hareket Partimizin milletvekili adayları Mehmet Bilgili, Nigar Kaya Özer, Yunus Türk ve mahalle muhtarımız İsmail Kurtulan’la birlikte, 14 Mayıs zaferimize doğru, “Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye” diyerek, vatandaşlarımızla birlikteydik. Rabbim zaferimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli