Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN GÜL DOĞALGAZ’DA İLK KAZMAYI VURDU

BAŞKAN GÜL DOĞALGAZ’DA İLK KAZMAYI VURDU

ABONE OL
16 Haziran 2023 11:09
BAŞKAN GÜL DOĞALGAZ’DA İLK KAZMAYI VURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçeyi doğalgaza kavuşturmak adına yapılan çalışmaların ilk kazmasını vurdu.

Başkan Gül’ün yanı sıra programa AKSA Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Halilbey Mahallesi’nde gerçekleşen programda konuşan Başkan Gül, doğalgazın Belen’e hayırlı olması temennilerini iletti.

BELEN’E HAYIRLI OLSUN

Başkan Gül konuşmasında, “Kıymetli dostlarım bugün Halilbey mahallemizi doğalgaz’a kavuşturmak için ilk kazmayı attık. İnşallah önümüzdeki kış ayında mahalle sakinlerimiz doğalgazlarını artık kullanmaya başlayacak.

Bizler uzun bir zamandan beri AKSA Gaz Bölge Müdürümüz Serhat Kasapoğlu’yla beraberce çalıştık ve Halilbey mahallemizde bu ihtiyacın bir an önce giderilmesi için elimizden geleni yaptık ve bismillah diyerek bu gün çalışmalara başlıyoruz. Allah’tan kazasız belasız bir an önce bitirmek nasip olur inşallah. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözü de yerine getirmekten mutluluk duyacağız.

Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve AKSA Gaz ailesine, bu noktada bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz’a, Mahalle Muhtarımız Ekrem Kaplan’a ve siyasi parti temsilcilerimize çok çok teşekkür ediyor, böylesine olumlu bir projeyi hayata geçirdiğimiz için kendimizi de mutlu hissediyoruz. İlçemize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli