Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN GÜL MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN GÜL MAZBATASINI ALDI

ABONE OL
5 Nisan 2024 15:38
BAŞKAN GÜL MAZBATASINI ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen’i 5 yılda değiştiren ve dönüştüren Belediye Başkanı İbrahim Gül, büyük destek ile kazandığı seçimin ardından mazbatasını teslim aldı.

İskenderun Adalet Sarayı’nda düzenlenen törende mazbatasını teslim alan Başkan Gül, Belen’e 5 yıl olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da büyük gayret ve özenle hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Başkan Gül törende yaptığı konuşmada; “Kıymetli Belenli halkımın teveccühü ve desteğiyle Belediye Başkanı seçildiğimi resmi olarak belgeleyen mazbatamı aldım. Bu önemli göreve layık görülmekten dolayı büyük bir onur ve sorumluluk duyuyorum” dedi.

TEBRİKLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Başkan Gül, mazbatasını teslim almasının ardından vatandaşların tebriklerini de kabul etmeye devam ediyor. Başkanlık makamı dolup taşarken vatandaşlar, Başkan Gül’e tam desteklerini de dile getirdiler. Başkan Gül, tüm ziyaretçilerine teşekkür ederek “Bu sevinçli dönemde, tüm hemşerilerimin tebriklerini kabul etmek, benim için büyük bir onur olacaktır. Başkanlık makamında gerçekleştireceğimiz tebrik kabulü etkinliği, Ramazan Bayramı arife gününe kadar, saat 13:00 – 18.00 saatleri arası, Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı. 

En az 10 karakter gerekli