BAŞKAN GÜL’DEN HİZMET DENETİMİ

BAŞKAN GÜL’DEN HİZMET DENETİMİ

ABONE OL
23 Kasım 2022 11:19
BAŞKAN GÜL’DEN HİZMET DENETİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, halkın isteklerine göre yön verdiği projelerin süreçlerini de yakından takip etmeye devam ediyor.

Başkan Gül, hem işçilerden hem de vatandaşlardan bilgi alarak süreçleri yönlendirerek halkın memnuniyetini amaçlıyor. Çok sayıda aynı anda süren çalışmaları bizzat denetleyen Başkan Gül, incelemeleri esnasında vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Başkan Gül, gerçekleşen hizmet denetimleriyle ilgili açıklamasında; “Kıcı mahallemizde kilitli parke yol yapım çalışması yapan personellerimize, kolay gelsin dileklerimizi ilettik. TOKİ konutlarında yapımına başladığımız, kondisyon aletleri ve çevre düzenlemesinde çalışan personellerimizi ziyaret ederek, sıcak bir çaylarını içtik” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı İbrahim Gül, incelemeler esnasında vatandaşlarla sohbet ederek hizmetlerle ilgili fikirlerine başvurmayı da ihmal etmiyor. Vatandaşlara hizmetlerden memnuniyetlerini soran Başkan Gül’e içtenlikle cevap veren vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. TOKİ bölgesinde eksikliği hissedilen kondisyon aletlerinin yerleştirilmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar, spor yapacakları alanları oluşturan Başkan Gül’e ve çalışmalarda emeği geçen personellere teşekkürlerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli