“Başkan Gülen hedef koydu: 2023’te yeniden Erdoğan”

“Başkan Gülen hedef koydu: 2023’te yeniden Erdoğan”

ABONE OL
25 Kasım 2022 20:59
“Başkan Gülen hedef koydu: 2023’te yeniden Erdoğan”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Antakya’da gece gündüz demeden gerçekleştirdiği çalışmalarda hedefini 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan seçtirmek olarak koydu.


Antakya genelinde muhtarlara ziyaret gerçekleştiren, hane ziyaretleriyle vatandaşları dinleyen Gülen, mahalle temsilcileriyle yaptığı görüşmelerde de hedefe adım adım ilerliyor. Cumhur İttifakı’nın galibiyetinden emin olan Gülen, Antakya’nın burçlarına AK Parti bayrağı dalgalandırmak için geniş alanda AK Parti Antakya İlçe teşkilatı olarak durmadan çalışıyor.


BAŞKAN GÜLEN MAHALLE BAŞKANLARI İLE TOPLANDI
AK Parti Antakya Mahalle başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda 2023 seçimleri öncesi hedefi yeniden Erdoğan olarak koydu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilmek adına çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Gülen, mahalle başkanları ile görüş alışverişinde bulundu.
Karlısu Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Gülen, “Bu önem karşısında canla başla çalışan teşkilatımızın her kademesindeki yol arkadaşımız bizim için oldukça kıymetli. El ele, gönül gönüle verip inşallah yine en yüksek oy oranı ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız” dedi.
AK Partide görev alan herkesi teşkilatın sancaktarları olarak nitelendiren Gülen, “Önümüzde hem ülkemiz için hem de bizim için büyük önem arz eden bir seçim var. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2023 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları olarak AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz. Bildiğiniz gibi sorumluluğumuz sadece Türkiye’yi kapsamıyor. Bu mücadelemiz bütün komşu ve mağdur coğrafyalar için geçerli. Bilinçli bir şekilde hareket ederek sorumluluklarımızı yerine getireceğimize inanıyorum. Birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandı.


GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
2023 seçimleri için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Gülen, “Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere vermiş olduğu değeri ve önemi biliyoruz. Sizlerin çalışmalarıyla birlikte bizler de halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Toplum ve aile ilişkisi neyse, nasıl aile toplumun çekirdeğini oluşturuyorsa sizlerde AK Parti ailesinin birer parçası olduğunuzu unutmayın. Bizler büyük bir ailenin neferiyiz. Önümüzdeki bu uzun yolda halkımızın refahı, ülkemizin kalkınması ve devletimizin büyümesi için gece gündüz çalışmalarına devam eden sizlere ve tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi gönülden iletiyorum. Tüm teşkilatlarımız ile davamız için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin desteği, sizlerin gayreti ile 2023 seçimlerinde zafer Cumhur İttifakının olacak” şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan tüm mahalle başkanlarına teşekkür eden Gülen, konuşmasının ardından mahalle başkanlarını dinledi. Toplantı aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


MUHTARLARA ZİYARETLERE DEVAM ETTİ
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, mahallelerin kalbi olarak nitelendirdiği muhtarları ziyaretleri ihmal etmeden sürdürüyor. Her fırsatta mahallelere giderek muhtarları dinleyen Gülen, bu kapsamda son olarak Antakya Muhtarlar derneği başkanı Süleyman Çaltak’ın yanı sıra Akasya, Aksaray, Altınçay, Saraykent, Esentepe, Akevler, Yenicami ve Ulucami Mahallesi’nin muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarları makamlarında ziyaret ederek isteklerini dinleyen Başkan Gülen, “Gittiğimiz yerlerde, gittiğimiz mahallelerde ilk kapısını açtığımız kişiler muhtarlar. Bu vesile ile özellikle Antakya’daki muhtarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Uzun zamandan bu yana da böyle bir gönül ilişkisi içinde birliğimiz ve beraberliğimiz oldu. Temel değerlerimiz aynı. Söz konusu vatan, millet, milletimizin geleceği olduğu zaman aynı noktada aynı yerde her zaman için her daim buluşabiliyoruz. Bunu çok önemsiyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Size muhtarım diyoruz ama gönlümüzdeki yeriniz mesai arkadaşımız. Gerçekten bir arkadaş gibi, bir yol arkadaşı gibi. Toplumun sorunlarına çözüm bulma gibi, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sizinle birlikte hareket etmeyi her zaman rahatlığını ve huzurunu yaşıyoruz. Ben bu vesile ile birlik ve beraberlik noktasında hem bu özel hem de genelde AK Parti siyaseti olarak bize düşen ne vazife varsa yapmak hususunda birlikte ortak hareket etmeye hazırız” dedi.
Muhtarlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Gülen, kapılarının herkese açık olduğunu kaydetti.


GÜLEN ve SAĞANAK DEMOKRAT HEYETİ AĞIRLADILAR
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Uluslararası Demokratlar Birliği MKYK üyesi Musa Şenerli ve beraberindeki heyeti TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Mehmet Emin Sağanak ile birlikte ağırladı.
Geçtiğimiz aylarda hizmete giren TÜGVA Hatay İl Başkanlığı’nda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Sağanak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda benzer fikirlere sahip siyasi partilerin politika ve örgütsel konularda bir araya gelebileceği inanç ve görüş alışverişi sağlayan Uluslararası Arası Demokratlar Birliği’nin çalışmaları ve Hatay’da yapılabilecek faaliyetler ele alındı. Başkan Gülen, heyete ziyaretlerinden, Sağanak’a da ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli