“Başkan Gülen’den muhtarlara iade-i ziyaret”

“Başkan Gülen’den muhtarlara iade-i ziyaret”

ABONE OL
22 Kasım 2022 12:49
“Başkan Gülen’den muhtarlara iade-i ziyaret”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay’daki ilçe teşkilatları arasında başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, mahalle muhtarlarına iade-i ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçeye bağlı çok sayıda mahallede görev yapan muhtarları ziyaret ederek mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde dinleyen Gülen, demokrasinin temel taşları olarak nitelendirdiği muhtarlara da her daim yanlarında olduğunu belirtti. Yoğun mesaisi arasında muhtarlara her zaman vakit ayıran ve muhtarlara verdiği değer ile takdir toplayan Başkan Gülen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemi benimseyerek muhtarlarla her zaman dirsek temasını sürdürüyor.

GÜLEN: MUHTARLAR BİZİM MAHALLELERDEKİ AYNALARIMIZDIR”

Muhtarlardan gelen istekleri her zaman baştacı ederek çözüm yolunda büyük gayret sarf eden Başkan Gülen ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda; “Muhtarlarımız mahallelerinin aynalarıdır. Mahalledeki sorunları bizlere aktararak çözülmesini sağlarlar. Binlerce vatandaşa her gün durmaksızın hizmet vererek yerel yönetimlerin yükünü önemli derecede hafifletirler. Bu anlamda muhtarlarımız çok önemli bir görevi yılmadan icra etmektedir. Cumhurbaşkanımız dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği değer icabında muhtarlarımızın maaşları ve vasıfları, mahalledeki itibarları da ziyadesiyle artmıştır. Muhtarlık mesleği, gönüllülük esasının yanında önemli bir meslek haline de gelmiştir. Mahallelerine yılmadan hizmet veren 95 mahalledeki muhtarlarımızı bizler de her fırsatta dinleyerek varsa sorunlara çözüm bularak yardımcı oluyoruz. Muhtarlarımız her zaman bizim göz bebeğimizdir. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu aktarıyoruz” dedi.

Başkan Gülen, istişarelerde bulunduğu muhtarlardan çok sayıda teşekkür aldı.

En az 10 karakter gerekli