Başkan Hüzmeli’ye her kesimden ziyaretçi yağıyor

Başkan Hüzmeli’ye her kesimden ziyaretçi yağıyor

ABONE OL
10 Ekim 2022 10:50
Başkan Hüzmeli’ye her kesimden ziyaretçi yağıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Hatay’daki çalışkan ismi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, her kesimden akın akın gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Defne’nin yanı sıra diğer ilçelerde de etkin olan Hüzmeli, her kesimin takdirini toplayan çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Hüzmeli’yi son olarak DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakıllı, Narlıca Muhtarı Hasan İşçioğlu, İş Adamı İbrahim Bayraktar ziyarette bulundu. Hüzmeli ile gündemi değerlendiren konukları, Defne’de DEVA Partisi’nin gösterdiği çıkışın farkında olduklarını belirterek, Hüzmeli’yi takdir ettiler.

HÜZMELİ: “HEDEFİMİZ DEVA İKTİDARIDIR”

Tüm konuklarına ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Hüzmeli; “Türkiye’de kuruluşu ile birlikte kısa bir sürede kongrelerini yapan ilk siyasi partiyiz. Hedefimiz tek. DEVA Partisi olarak en fazla milletvekilini ve belediye başkanını biz çıkaracağız. En çok kelimesinin ucu açık, bunun farkındayız ama biz bunları söylerken dayanakla, bilgiyle, veriyle söylüyoruz. Şu anda Türkiye’de hızla siyasal anlamda eriyen, gücünü kaybeden bir iktidar partisi var. Sahayı gezen ve bilen insanlar olarak söylüyoruz ki; şu anda Türkiye’de oylarını arttıran, ülkenin gelecekte iktidarı olması gereken ve olacak olan parti doğal olarak DEVA Partisi. İktidar ve ortakları oy kaybetmeye devam ediyor. Birleşik hatlar kuralı gereği bir taraf iniyorsa diğer taraf yükseliyordur. Halktan aldığımız geri dönüşlere göre Ali Babacan ve DEVA Partisi kadroları hızla iktidara yükseliyor. Türkiye’nin başarılı ve güçlü olması buradan geçecek.

TEK SİYASİ PARTİYİZ

Biz sahayı sürekli geziyoruz. 15 ilçemizde de çarşı pazar ziyareti yapan tek siyasi partiyiz ki bunu yapan hiçbir teşkilat yok. İktidarın çıkıp vatandaşın yanına inebilecek durumu da yok çünkü indiklerinde eleştirilere maruz kalıyorlar. Biz çarşıya pazara indiğimizde vatandaş bize ‘Babacan, Babacanlar geldi’ diyorlar. Vatandaş ‘Babacanlar hoş geldiniz. Bu sorunları çözerse Ali Babacan çözer. Ekonomiyi, fukaralığı çözerse Ali Babacan çözer’ diyor. Türk halkı her şeyin farkında ve sessiz bir şekilde sandığı bekliyor. Seçimlerde müthiş bir tasfiye olacak. Vatandaş zamlar, yokluk, fukaralık, satın alma gücünün zayıflığı, işsizlik, torpil ve adaletin ortadan kalkmasına tepkili. Bu sorunları bizim partimiz ve kadrolarımız çözecek yetkinlikte. Bu yüzden emin adımlarla Defne’de yaktığımız iktidar meşalesi ile Türkiye’de de iktidara yürüyoruz. Bugün yapmış olduğunuz ziyaretten çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Misafirleri ile gündemi değerlendiren Hüzmeli, programı hatıra fotoğrafı çekimi ile noktaladı.

En az 10 karakter gerekli