Başkan Karataş Hassa’da aşk ile çalışıyor

Başkan Karataş Hassa’da aşk ile çalışıyor

ABONE OL
15 Mayıs 2023 13:48
Başkan Karataş Hassa’da aşk ile çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, aşk ile çalıştığı ilçesinde hizmetlerin birer birer faaliyete girdiğini belirtti.

Başkan Karataş, millete hizmet yolunda çalışmaların sürdüğü ilçede hizmet denetimlerinde bulundu.

KARATAŞ’TAN HAYDARLAR GÖLÜ MÜJDESİ

Başkan Karataş, ilçenin en turistik noktalarından olan Haydarlar Volkanik Gölü’nde su arama çalışmalarında sona gelindiğini ve kaliteli temiz su kaynağı bulunduğunu açıkladı. Göl çevresinde güzelleştirme çalışmalarının sürdüğünü de ifadelerine ekleyen Başkan Karataş; “Canlı yaşamı devam ettirmek, vatandaşlarımız için dinlenebilecekleri aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri Haydarlar Gölü su rezervini tamamlamak için su kuyusu çalışmalarımız bitti. Ciddi bir su kaynağı bulduk. İnşallah hem gölümüzün su kaynağına hem tesis bölgesinde kullanmak üzere güzel bir su çıktı. Artık su problemi yaşanmayacak inşallah” ifadelerini kullandı.

MİLLET KIRAATHANESİ YAKINDA AÇILACAK

Başkan Karataş, ilçede yapımında sona gelinen Millet Kıraathanesi’nin yakın zamanda hizmete gireceğini açıkladı. Peyzaj çalışmalarında aksama olduğunu da vurgulayan Karataş, açıklamasında, “Kıymetli Aktepe Mahallesi sakinleri Aktepe Millet Kıraathanesi açılışı için Cuma günü (12.05.2023) tarihinde açılışını yapacağımızı ilan etmiştik. Peyzaj çalışmalarının elimizde olmayan imkanlar dolayısıyla aksaması sonucu ileri bir tarihe almış bulunmaktayız. Açılış tarih ve saatini siz değerli halkımız ile ilerleyen süreçte paylaşacağız” dedi.

Başkan Karataş, Hassa’ya hizmet yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli