Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN HEDEFİ “KUTLU HATAY”

BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN HEDEFİ “KUTLU HATAY”

ABONE OL
10 Haziran 2024 16:28
BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN HEDEFİ “KUTLU HATAY”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Öztürk öncülüğünde “Kutlu yürüyüş, kutlu Hatay” temasıyla bir araya geldi.

Hatay’ın 15 ilçesinden teşkilatların ve parti üyelerinin katıldığı toplantı da Hatay’ın uğradığı tüm haksızlıklarda tek yürek olma vurgusu yapıldı. Dün Arsuz ilçesinde gerçekleşen toplantında konuşan Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Öztürk ana hedefinin tüm teşkilatlarla beraber Hatay’ın geleceğine söz söylemek ve hak sahiplerinin haklarının gasp edilmesine yönelik her türlü haksızlıkla Zafer Partisi’nin her zaman en önde olması gerektiğini vurguladı.

ÖZTÜRK: “ÖNCELİĞİMİZ HAKSIZLIĞA KARŞI DURMAK”

Partiye yeni katılan ve il geçmiş dönem partililerin kaynaşmasının amaçlandığı toplantıda ilk hedeflerinin hızlı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayıp Hatay’da gerçek muhalefeti yapan bir parti olarak konumlandırmak olduğunu ifade eden Öztürk, “Bu şehirde bütün önceliğimiz haksızlığa, talana, yalana, liyakatsizliğe, kurban giderilmeye çalışılan kıymetli şehrimizin vatandaşlarının yanında durmak ve onların yalnız hissetmemesini sağlamak.” dedi.

İLÇE BAŞKANLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Öztürk ayrıca toplantıda, ilçe başkanlarına özel çağrıda bulunarak, “İlçe başkanlarımızdan ise naçizane isteğim kendi ilçesinde ilk konuşan, ilk giden, ilk dinleyen, ilk dile getiren bir teşkilat olmasıdır. Kimseden korkunuz olmasın! Unutulmaması gereken şudur ki; son 10 yıldır tüm dünyada ve ülkemizde yeni bir tarih yazmaktır. 6 Şubat depreminin ardından da Hatay’da da yeni bir tarih yazılmaya çalışılmaktadır. Bizler şu an bu tarihin canlı tanıkları olarak sadece izleyen değil, şekillendiren ve yön veren insanlar olmak zorundayız.” İfadelerini kullandı.

İl toplantısı teşkilat mensuplarının fotoğraf çekimiyle son buldu.

En az 10 karakter gerekli