Başkan Sarı kurallardan taviz vermiyor

Başkan Sarı kurallardan taviz vermiyor

ABONE OL
20 Ocak 2023 13:18
Başkan Sarı kurallardan taviz vermiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, vatandaşın gıda güvenliğinin sağlanması konusunda konulan kurallardan taviz vermiyor.

Başkan Sarı’nın talimatıyla harekete geçen Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede ekmek üreten işyerlerinde incelemelerde bulunarak gramaj, fiyat ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. 

Maliyetlerin artması sebebiyle Hatay Fırıncılar Odası’nın hafta başından itibaren ekmek fiyatında zam yapmasının ardından vatandaşlar 210 gramlık ekmeği 5 TL üzerinden satın almaya başladı. Hatay’da ekmeğe gelen zammın ardından zabıta ekipleri de belli aralıklarla gerçekleştirdikleri gramaj ve hijyen denetimlerine devam ediyor.

AÇIKGÖZ: DENETİMLERİMİZ HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Açıkgöz, gerçekleştirilen denetimlere ilişkin açıklamasında; “Altınözü genelinde vatandaşların temiz bir ortamda üretilmiş ve belirlenen gramaja sahip ekmekleri temin edebilmesi için denetimleri büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Ekmek gramaj ve fiyat konusunda ilçede faaliyet yürüten tüm işletmeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vatandaşların güvenilir ürünlere ulaşması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hatay Fırıncılar Odası’nın aldığı kararla birlikte ilimizde 210 gramlık ekmeğin fiyatı 5 TL üzerinden satılmaya başlandı. Bizler de ilçemizde ekmek üretimi yapan işletmeler de gerekli incelemeleri yaparak, üreticilerimizi gramaj ve hijyen konularında bilgilendirdik. Vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu. Açıkgöz, yönetmeliğe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde üretim yapan işyerlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

En az 10 karakter gerekli